گلریزان‌های ستاددیه در راستای تحکیم بنیان خانواده‌ها برگزار می‌شود

گلریزان‌های ستاددیه در راستای تحکیم بنیان خانواده‌ها برگزار می‌شود
استاندار قم با تأکید بر نقش آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: آیین‌های گلریزان ستاد دیه در ماه رمضان گامی موثر و عملی در راستای تحکیم بنیان بنیان خانواده‌های نیازمند در قم محسوب می‌شود.
به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه کشور، اکبر بهنام‌جو شامگاه سه‌شنبه (۲۸ بهمن) در آیین گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد که در سالن همایش‌های اتاق اصناف قم برگزار شد، با قدردانی از مشارکت خیرین در این حرکت خداپسندانه، اظهار کرد: کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، یاری‌رساندن به یک فرد نیست بلکه اقدامی مؤثر در بازسازی یک خانواده و تقویت سلامت اجتماعی است.

استاندار قم با اشاره به شرایط برخی زندانیان جرایم غیرعمد افزود: شماری از این افراد سرپرست خانوارهایی هستند که به دلیل مشکلات مالی و یا تعهداتی همچون ضمانت، گرفتار زندان شده‌اند و نبود آنان، خانواده را با دشواری‌های جدی مواجه می‌کند.

وی گفت: جایگاه پدر در کانون خانواده جایگاهی بی‌بدیل است و حضور او در خانه می‌تواند از بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

استاندار قم با بیان اینکه سنت گلریزان جلوه‌ای روشن از همبستگی اجتماعی در استان است، ادامه داد: مردم و خیرین قم همواره در بزنگاه‌های اجتماعی و انسانی پیشگام بوده‌اند و در ماه مبارک رمضان نیز با روحیه‌ای مضاعف در این عرصه ورود کرده‌اند.

وی افزود: ثمره این همدلی‌ها در روزهای پیش رو نمایان خواهد شد و با آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد تحت حمایت ستاد مردمی دیه، خانواده‌های متعددی بار دیگر در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و بنیان زندگی‌شان استحکام می‌یابد.

بهنام‌جو با قدردانی از برگزارکنندگان این آیین، خاطرنشان کرد: برگزاری چنین مراسم‌هایی علاوه بر آثار فردی، پیام‌آور مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تقویت فرهنگ نوع‌دوستی در جامعه است و می‌تواند الگویی برای تداوم این مسیر در سایر حوزه‌ها باشد.

در جشن گلریزان جشن گل‌ریزان آزادی زندانیان جرائم غیرعمد ستاد مردمی دیه استان قم که با حضور حجت‌الاسلام موسوی رئیس کل دادگستری، حجت‌الاسلام بنیادی مدیرکل زندان‌ها، مرادی‌پور مدیر نمایندگی ستاد دیه و جمعی از مدیران ارشد قضایی، اداری، نظامی و انتظامی برگزار شد خیرین خداجوی استان مبلغی معادل ۸۵ میلیارد ریال با هدف آزادی زندانیان جرایم غیرعمد به ستاد مردمی دیه استان اهدا کردند.

رضا مرادی‌پور مدیر نمایندگی ستاد دیه استان قم با تقدیر از این اقدام خداپسندانه طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد:‌ این چهارمین سال متوالی است که آیین ۳۰ شب، سی جشن‌ گلریزان ویژه ایام ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود که امید است به برکت این ظرفیت و این اقدام زمینه آزادی حداکثری افزون بر ۳۵۰ زندانی بدهکار مالی و محکوم به پرداخت دیات غیرعمد موجود در سطح ندامتگاه‌های استان فراهم شود.

وی ادامه داد: با همکاری اتاق اصناف و صدا و سیمای مرکز استان، مقرر است همچون سالهای قبل، ۳۰ شب جشن گلریزان در سالن همایش‌های اتاق اصناف برگزار شود که هر شب آن به میزبانی یکی از صنوف و اتحادیه‌های تجاری استان مدیریت خواهد شد.

این مقام مسئول یادآور شد: از ابتدای سال‌جاری تا کنون نزدیک به سیصد زندانی غیرعمد اغلب سرپرست خانواده به همت اقشار مختلف اجتماعی از بند حبس آزاد و به آغوش پرمهر فرزندان و همسران خود بازگشته‌اند.

۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید