قهرمان کسی است که لبخند رضایت بر لب یک نیازمند بنشاند

قهرمان کسی است که لبخند رضایت بر لب یک نیازمند بنشاند
ورزشکار جوان اصفهانی که تمایلی به افشای نام خود نداشت با اختصاص مبلغ ۵۰ میلیون تومان زمینه آزادی ۲ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد استان را فراهم کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه کشور، این ورزشکار نیکوکار پس از اطلاع از وضعیت دو زندانی که به‌دلیل بدهی مالی در حبس به سر می‌بردند، با نیتی خالصانه، بخش قابل‌توجهی از پس‌انداز شخصی خود را برای کمک به آزادی آنان اختصاص داد.

 وی در این خصوص اظهار کرد: ورزش به من آموخت که قهرمانی تنها در میدان مسابقه خلاصه نمی‌شود؛ بزرگترین مدال، لبخند رضایت بر لب یک انسان نیازمند است.

این حرکت انساندوستانه بار دیگر ثابت کرد که ورزشکاران ایرانی در کنار افتخارآفرینی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، در عرصه نیکوکاری و کمک به همنوعان نیز پیشگام و الهام‌بخش هستند.

اسدالله گرجی‌زاده، مدیر ستاد دیه استان با تقدیر از این اقدام خداپسندانه، گفت: این حرکت ارزشمند نشان‌دهنده تعهد اجتماعی و روحیه انساندوستانه قهرمانان کشورمان است و اقدام ماندگار این ورزشکار، الگویی برای جوانان جامعه تعریف می‌شود. در شرایطی که بسیاری از زندانیان جرایم غیرعمد به دلیل بدهی‌های بعضاً اندک در حبس به سر می‌برند، چنین اقداماتی می‌تواند الهام‌بخش دیگر اقشار جامعه باشد.

وی با اشاره به آمار زندانیان جرایم غیرعمد افزود: هم‌اکنون نزدیک به پانصد زندانی جرایم غیرعمد واجد شرایط در سطح ندامتگاه‌های این استان تحمل حبس می‌کنند که مشارکت خیرین و ورزشکاران محبوب می‌تواند نقش مؤثری در کاهش این آمار و بازگشت افراد بدهکار به آغوش خانواده‌ داشته باشد.

مدیر ستاد مردمی دیه در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم این حرکت جوانمردانه سرآغازی برای موج جدیدی از کمک‌های مردمی به زندانیان نیازمند باشد و از همه ورزشکاران و چهره‌های محبوب دعوت می‌کنم در این مسیر انساندوستانه پیشگام شوند. اتفاقی که از فوتبالیست‌های مطرح دو باشگاه بزرگ استان گرفته تا مدال‌آوران ورزش‌های انفرادی همه و همه در مقاطع مختلفی از سال نوید بخش رهایی بوده است.

۱۱ شهریور ۱۴۰۵
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید