نذر آزادی در قاب محرم آزادی ۵ زندانی بدنبال داشت

نذر آزادی در قاب محرم آزادی ۵ زندانی بدنبال داشت
استاندار یزد در بازدید از نمایشگاه عکس محرم در فرهنگ مردم یزد، با همراهی جمعی از مدیران و مسئولان استان، مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان برای آزادی ۵ زندانی جرائم غیرعمد اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه کشور، بازدید استاندار یزد از نمایشگاه عکس محرم در فرهنگ مردم یزد، با حضور مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، مدیرکل زندان‌های استان و مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان یزد برگزار و حاضران ضمن بازدید از آثار به نمایش درآمده، در جریان روند برگزاری نمایشگاه و اقدامات صورت‌گرفته برای اختصاص عواید آن به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد قرار گرفتند.

محمدرضا بابایی استاندار یزد، ضمن تقدیر از این اقدام خیرخواهانه و هنرمندانه درباره برگزاری این نمایشگاه گفت: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی که در کنار معرفی و ثبت بخشی از فرهنگ و آیین‌های مردم یزد، زمینه مشارکت مردم در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد را فراهم می‌کند، اقدامی ارزشمند است و می‌تواند هنر را به فرصتی برای گره‌گشایی از زندگی خانواده‌هایی تبدیل کند که چشم‌انتظار بازگشت عزیزان خود هستند و اختصاص مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به این امر نیز با نیت همراهی در این مسیر و کمک به آزادی تعدادی از زندانیان جرائم غیرعمد صورت گرفت.

نمایشگاه عکس با موضوع مستندنگاری محرم در فرهنگ مردم یزد، از ۲۶ مردادماه تا یکم شهریورماه به همت ستاد مردمی دیه استان یزدو با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری آفاق هنر افروز و همراهی اهالی دوشنبه‌های رهایی و در کتابخانه مرکزی یزد برپا شد که در این نمایشگاه ۵۰ اثر از میان بیش از ۳۰۰ اثر ارسالی عکاسان و استادان عکاسی استان یزد به نمایش درآمدو تمامی عواید حاصل از فروش آثار و کمک‌های مردمی به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص داشت، به‌گونه‌ای که مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از این محل برای این امر خیر جمع‌آوری شده و با اختصاص ۵۰۰ میلیون تومان دیگر از سوی محمدرضا بابایی استاندار یزد، مجموع کمک‌های اختصاص‌یافته به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در جریان برگزاری این نمایشگاه به یک میلیارد تومان رسید.

۳ شهریور ۱۴۰۵
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید