تنها ۲ درصد از زندانیان غیرعمد در گلستان هستند

تنها ۲ درصد از زندانیان غیرعمد در گلستان هستند
مدیرعامل ستاد دیه کشور، با حضور در نمایندگی ستاد مردمی دیه گلستان گفت: با وجود تنوع قومی و نژادی و همچنین موقعیت این استان مرزی از مجموع زندانیان جرایم غیرعمد تنها ۲ درصد مددجویان نیازمند در گلستان نگهداری می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه کشور، علی شمس مدیرعامل ستاد دیه کشور با همراهی غلامرضا سرلک مدیر نمایندگی ستاد دیه استان گلستان، با حضور در ساختمان این مرکز، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها، نحوه رسیدگی به پرونده‌ها و اقدامات انجام‌شده برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد قرار گرفت.

وی در نشست صمیمی با کارکنان نمایندگی ستاد دیه گلستان، ضمن قدردانی از تلاش‌های جهادی و مسئولانه آن‌ها، بر ضرورت استمرار پیگیری‌ها، تسریع در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خیران، نیکوکاران و گروه‌های مردمی برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد تأکید کرد.

مدیرعامل ستاد دیه کشور با ابراز رضایت از عملکرد نمایندگی گلستان در پیگیری مستمر پرونده‌ها و تلاش برای تسریع در آزادی زندانیان واجد شرایط، اظهار کرد: خدمت در ستاد دیه، اقدامی انسان‌دوستانه و ارزشمند برای بازگرداندن افراد گرفتار جرائم غیرعمد به آغوش خانواده است و این مهم باید با جدیت و دقت بیش از پیش دنبال شود.

وی با بیان اینکه ستاد دیه نهادی مردمی و حمایتی است، افزود: ستاد دیه با همراهی خیران و نیکوکاران، زمینه آزادی افرادی را فراهم می‌کند که بدون قصد و انگیزه مجرمانه و در پی حوادث و مشکلات مالی، گرفتار حبس شده‌اند.

مدیر عامل ستاد مردمی دیه کشور با اعلام آخرین وضعیت زندانیان جرایم غیرعمد گفت:‌هم اکنون 20660 بدهکار مالی یا محکوم به پرداخت دیات ناشی از حوادث کارگاهی یا تصادفات در بند حبس حضور دارند که در این بین استان گلستان با میزبانی از ۲۱ بانوی اغلب عائله‌مند و 407 مرد محکوم مالی در موضوعات چک، نفقه و مهریه در مجموع دو درصد زندانیان کشور را به خود اختصاص داده‌اند که برای کاهش همین تعداد محبوس غیربزهکار با همکاری نهادهای ذیربط استان و صد البته حمایت مادی و معنوی خیرین درصدد هستیم آمار فعلی تا پایان سال به حداقل ممکن برسد.

شمس همچنین در جریان این بازدید، چند پرونده را با حضور اصحاب پرونده به‌صورت مستقیم بررسی کرد و پس از بررسی ابعاد مختلف پرونده‌ها، دستورات لازم را برای ادامه روند رسیدگی و پیگیری امور صادر کرد.

4

 

 

 

۲۸ اَمرداد ۱۴۰۵
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید