وقتی دسترنج یک راننده، بلیت آزادی شد

وقتی دسترنج یک راننده، بلیت آزادی شد
مدیر ستاد دیه البرز گفت: یک راننده ۵۲ میلیون تومان از درآمد و خیرات خود را برای آزادی زندانیان اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه کشور، محمدباقر مقدسی مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز از مشارکت محمدجواد معدنی‌پور در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد خبر داد و گفت: این نیکوکار البرزی با اقدامی متفاوت، مبلغ 52 میلیون و 400 هزار تومان، دستمزد حاصل از فعالیت خود در تاکسی اینترنتی، بخشی از مطالبات وصول‌شده و همچنین نذورات و خیرات به نیت اموات خود را برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص داده است.

وی ضمن تقدیر از این اقدام انسان‌دوستانه اظهار کرد: گاهی ارزش یک کار خیر، بیش از آن که به مبلغ آن وابسته باشد، به نیت پاک، تلاش صادقانه و شیوه تأمین آن بستگی دارد. اقدام آقای محمدجواد معدنی‌پور نمونه‌ای روشن از این نگاه ارزشمند است؛ نگاهی که نشان می‌دهد هر درآمد حلال، هر طلب وصول‌شده و هر نذر و خیراتی که به یاد عزیزان از دست‌رفته انجام می‌شود، می‌تواند چراغ امیدی در زندگی یک خانواده روشن کند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز عنوان کرد: این خیر بخشی از درآمد حاصل از رانندگی در اسنپ، پاداش‌های دریافتی از این فعالیت، مبالغی که از بدهکاران خود وصول کرده و حتی کمک‌هایی که به نیت شادی روح درگذشتگان خانواده و دوستانش جمع‌آوری شده بود را برای مشارکت در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص داده است؛ اقدامی که جلوه‌ای زیبا از پیوند روزی حلال، مسئولیت اجتماعی و فرهنگ نیکوکاری است.

مقدسی بیان کرد: این خیر نیک‌اندیش معتقد است بهترین یادبود برای عزیزانی که از میان ما رفته‌اند، گره‌گشایی از مشکلات انسان‌های نیازمند است و هیچ مرهمی برای دل داغداران، شیرین‌تر از آن نیست که به یاد اموات خود، لبخند را به خانواده‌ای بازگردانند و زمینه آزادی سرپرست یک خانواده را فراهم کنند. این اقدام ارزشمند نشان می‌دهد که نذر محبت و خیرات می‌تواند به جای هزینه‌های زودگذر، به نجات جان و آینده یک خانواده گره بخورد.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ حسینی همواره با دستگیری از نیازمندان همراه بوده است، اذعان کرد: هیئت‌های مذهبی و مجالس عزاداری، علاوه بر زنده نگه‌داشتن شعائر دینی، می‌توانند منشأ آثار ماندگار اجتماعی نیز باشند. هنگامی که اشک بر مصائب اهل‌بیت (ع) با گره‌گشایی از مشکلات مردم همراه شود، پیام نهضت عاشورا در متن زندگی جامعه جلوه‌ای عینی و اثرگذار پیدا می‌کند و این همان روح حقیقی فرهنگ عاشوراست.

وی از خیرین و مردم نیک‌اندیش استان البرز دعوت کرد با الگو گرفتن از چنین اقدامات ارزشمندی، بخشی از درآمد، نذورات، خیرات، صدقات، یادبود اموات، هزینه برگزاری مراسم، هدایای مناسبتی یا حتی درآمد حاصل از فعالیت‌های روزانه خود را به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص دهند و در بازگرداندن پدران و مادران گرفتار به آغوش خانواده‌هایشان سهیم شوند؛ حرکتی که می‌تواند امید را به خانواده‌های چشم‌انتظار بازگرداند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز خاطرنشان کرد: هر مشارکت، حتی اگر اندک باشد، می‌تواند حلقه‌ای از زنجیره آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد را تکمیل کند. تجربه خیرانی همچون محمدجواد معدنی‌پور نشان می‌دهد که نیکوکاری بیش از آنکه به توان مالی وابسته باشد، به اراده، اخلاص و احساس مسئولیت اجتماعی نیاز دارد. همین قدم‌های کوچک، می‌تواند آغاز یک اتفاق بزرگ باشد.

۱۹ اَمرداد ۱۴۰۵
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید