کمک به زندانیان غیرعمد تضمین‌گر کرامت بشری است

کمک به زندانیان غیرعمد تضمین‌گر کرامت بشري است
مدیرعامل ستاد مردمی دیه کشور با اشاره به مأموریت انسانی این نهاد در تداوم و تقویت حمایت‌ از زندانیان غیرعمد گفت: کمک به آزادی محبوسان نیازمند اقدامی مؤثر در بازگشت کرامت بشری و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه کشور، علی شمس در نشست اعضای ستاد مردمی دیه استان البرز در سخنانی اظهار کرد: بر اساس سیره نبوی و در راستای گسترش خدمات حمایتی، تلاش ما بر این است تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و جلب مشارکت‌های مردمی، شرایط آزادی زندانیان نیازمند و بدهکاران مالی فراهم شود.

وی با اشاره به اجرای شیوه‌نامه‌های ابلاغی و ضرورت هم‌افزایی بین دستگاه‌های مرتبط افزود: انسجام، شفافیت در عملکرد و اعتمادسازی عمومی از مهم‌ترین عوامل موفقیت ستاد مردمی دیه در سال‌های اخیر بوده و خوشبختانه استان البرز در زمینه یادشده اقدامات مؤثری انجام داده است.

مدیر ستاد مردمی دیه کشور همچنین بر تقویت فرهنگ صلح و سازش، توسعه پویش‌های مردمی و استفاده از ظرفیت خیران، اصناف و بنگاه‌های اقتصادی تأکید کرد و گفت: حمایت هدفمند از زندانیان جرائم غیرعمد علاوه بر کاهش آسیب‌های اجتماعی، موجب تحکیم بنیان خانواده‌ها و بازگشت افراد به چرخه تولید و اشتغال می‌شود.

در ادامه این جلسه، مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز با ارایه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده، میزان کمک‌های نقدی مردمی و تسهیلات اختصاص‌یافته برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ارائه داد.

محمدباقر مقدسی، با اشاره به افزایش تعداد آزادی زندانیان در مقایسه با سال ۱۴۰۳، نقش خیران را به‌عنوان بازوی توانمند ستاد دیه در تحقق این امر مهم مورد تأکید قرار داد و افزود: همراهی مردم نیکوکار استان البرز نقش تعیین‌کننده‌ای در تسریع روند رسیدگی به پرونده‌ها و بازگشت زندانیان واجد شرایط به آغوش خانواده‌هایشان داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط خاص سال جاری و برخی چالش‌ها از جمله پیامدهای دو جنگ ظالمانه در خرداد و اسفند اشاره و از تلاش و همدلی مجموعه ستاد دیه در ادامه مسیر خدمت‌رسانی قدردانی کرد.

در این نشست، مسائل و چالش‌های موجود در مسیر کمک‌رسانی به زندانیان معسر مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم برای تسهیل روند رسیدگی به پرونده‌ها و جذب منابع حمایتی مطرح شد.

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید