هزينه يك تصادف فوتي در ايران هزار برابر تصادف جرحي است

اطلاعيه مهم ستاد ديه كشور

طرح برخورد با موتورسيكلت سواران متخلف در تهران اجرا مي‌شود

محروميت هاي اجتماعي در انتظار رانندگان خلافکار

متن كامل قانون بیمه اجباري شخص ثالث

ميانگين سن ازدواج براي دختران 22 و پسران 26 سال است

ميزان جرايم رانندگي پيش‌بيني‌شده در لايحه، بازدارنده نيست

اعلام شماره حساب هاي ستاد ديه استان اصفهان

آمارهاي تامل برانگيز

آمار تکان دهنده از کشته هاي حوادث جاده اي در سال جاري

طرح برخورد با موتورسيكلت سواران متخلف در تهران اجرا مي‌شود
 

ميزان جرايم رانندگي پيش‌بيني‌شده در لايحه، بازدارنده نيست
 

محروميت هاي اجتماعي در انتظار رانندگان خلافکار
 

پیشگیری و فرهنگ‏سازی اولویت ستاد دیه
 

گفتگوهاي پيشين

آمارهاي تامل برانگيز

من و تو ذره اي از خورشيد

دستاني نيازمند دستان من و تو

يادداشت هاي پيشين

تاريخ انتشار : ١٩:٩ ٢٣/٣/١٣٨٩
خبر:
مهريه 200 سكه‌اي مرد را به زندان انداخت
فارس: زني در حضور قاضي دادگاه مدعي شد كه مهريه 200 سكه‌اي خود را خواسته ولي شوهر به دليل عدم پرداخت آن در زندان است.
زن جواني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين زن 29 ساله در حضور قاضي شعبه 238 اين مجتمع مدعي شد كه شوهرش مهريه 200 سكه‌اي او را نمي‌دهد.
وي با بيان اينكه شوهرش به شدت خسيس است، ادامه داد: شوهرم با اينكه وضعيت مالي خوبي دارد اما پرداخت ريالي از پول‌هايش را به من روا نمي‌داند.
زن جوان در ادامه اظهاراتش افزود: من نفقه و مهريه خودم را مي‌خواهم و حالا شوهرم به دليل ندادن مهريه‌ام به زندان افتاده است و من نمي‌توانم با اين موضوع كنار نمي‌آيم.
وكيل مرد در دادگاه حضور داشت و بيان كرد: همسر موكل من در حالي نفقه خود را مطالبه كرده است كه 3 ماه قبل از زنداني شدن شوهرش، خانه را ترك كرده بود.
وكيل با بيان اينكه موكلش مهريه را پرداخت نكرده است، ادامه داد: موكلم استطاعت مالي ندارد و من درخواست صدور حكم پرداخت مهريه به صورت اقساط را دارم تا موكل من بتواند از زندان خارج شود.
زن گفت: من مهريه‌ام كه 200 سكه بهار آزادي است را به صورت كامل و نقد مي‌خواهم و همين امر باعث شد كه من حكم جلب او را بگيرم.
قاضي اين شعبه، گفت: به دليل عدم تمكين نفقه‌اي به زن تعلق نمي‌گيرد و حكمي مبني بر مهريه داده نمي‌شود. رسيدگي به اين موضوع با حضور مرد در دادگاه به آينده موكول شد.
انتهاي پيام

  نظر شما:
نام:
پست الکترونيک:
وب سايت / وب لاگ
نظر: