هزينه يك تصادف فوتي در ايران هزار برابر تصادف جرحي است

اطلاعيه مهم ستاد ديه كشور

طرح برخورد با موتورسيكلت سواران متخلف در تهران اجرا مي‌شود

متن كامل قانون بیمه اجباري شخص ثالث

محروميت هاي اجتماعي در انتظار رانندگان خلافکار

ميزان جرايم رانندگي پيش‌بيني‌شده در لايحه، بازدارنده نيست

ميانگين سن ازدواج براي دختران 22 و پسران 26 سال است

اعلام شماره حساب هاي ستاد ديه استان اصفهان

آمارهاي تامل برانگيز

آمار تکان دهنده از کشته هاي حوادث جاده اي در سال جاري

طرح برخورد با موتورسيكلت سواران متخلف در تهران اجرا مي‌شود
 

ميزان جرايم رانندگي پيش‌بيني‌شده در لايحه، بازدارنده نيست
 

محروميت هاي اجتماعي در انتظار رانندگان خلافکار
 

پیشگیری و فرهنگ‏سازی اولویت ستاد دیه
 

گفتگوهاي پيشين

آمارهاي تامل برانگيز

من و تو ذره اي از خورشيد

دستاني نيازمند دستان من و تو

يادداشت هاي پيشين

تاريخ انتشار : ٢٣:٤ ٣/١٢/١٣٨٨
خبر:
70 درصد تلفات حوادث رانندگي در راه‌هاي برون‌شهري اتفاق مي‌افتد
 فارس: رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي گفت: بيش از 30 درصد تلفات حوادث رانندگي در شهرها و 70 درصد اين تلفات در جاده‌هاي برون شهري اتفاق مي‌افتد كه بيانگر شدت بالاي تصادفات در راه‌هاي برون شهري است.
 شهريار افندي‌زاده در چهارمين همايش سراسري طب كار در بيماري‌هاي شغلي اظهار داشت: بيش از 94 درصد جابه جايي كالا و 92 درصد جابه جايي مسافر از طريق جاده انجام مي‌شود و موضوع تصادفات بين شهري بحث مهمي در كشور محسوب مي‌شود.
وي افزود: در 11 ماه سال 88 تا پايان بهمن ماه 300 ميليون تن كالا جابه جا شده است و 806 ميليون نفر مسافر از طريق جاده‌ها حمل و نقل شده است.
افندي زاده تصريح كرد: بيش از 70 درصد تصادفات در جاده به علت سرعت بيش از حد است همچنين 75 درصد تصادفات در شهرها و 25 درصد آنها در جاده‌هاي برون شهري اتفاق مي‌افتد.
وي ادامه داد: ‌تا سال 85 روند رو به رشدي در تصادفات شاهد بوديم و با توجه به افزايش پول جاده‌ها در هر سال و اضافه شدن يك ميليون وسيله نقليه در سال بايد انتظار داشته باشيم كه تعداد تصادفات افزايش داشته باشد اما با همكاري‌هاي صورت گرفته اين روند در سال 87 رو به كاهش شد.
وي افزود: در 9 ماه اول سال 88 طبق آمار پزشكي قانوني 4درصد در تعداد كشته‌ها كاهش داشتيم.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي با اشاره به اينكه عوامل انساني 70 درصد عوامل دخيل در سوانح جاده‌اي را تشكيل مي‌دهد، گفت: بررسي‌ها نشان مي‌دهد چگونه رانندگي كردن براي كاهش خطرات به مهارت، تمركز، دقت در رانندگي نياز دارد.
وي افزود: از سال 78 براي اولين بار كارت سلامت جسمي و روحي را براي رانندگان تدوين كرديم كه نياز به تدوين آيين‌نامه داشت و قانون آن در سال 81 آماده و ابلاغ شد. كار تهيه كارت سلامت جسمي و روحي رانندگان آغاز شده است.
افندي‌زاده با بيان اينكه ساعت كار مجاز رانندگي براي رانندگان حرفه‌اي حداكثر 10 ساعت در شبانه‌روز است، تصريح كرد: تفاهم‌نامه‌‌اي با دانشگاه علوم پزشكي ايران صورت گرفته است كه تا دوره‌هاي سلامت شغلي براي رانندگان برگزار كند. 20 تا 50 درصد حوادث ناشي از سرعت با مكانيسم جريمه كاهش يافته است.

  نظر شما:
نام:
پست الکترونيک:
وب سايت / وب لاگ
نظر: