هزينه يك تصادف فوتي در ايران هزار برابر تصادف جرحي است

اطلاعيه مهم ستاد ديه كشور

طرح برخورد با موتورسيكلت سواران متخلف در تهران اجرا مي‌شود

محروميت هاي اجتماعي در انتظار رانندگان خلافکار

متن كامل قانون بیمه اجباري شخص ثالث

ميانگين سن ازدواج براي دختران 22 و پسران 26 سال است

ميزان جرايم رانندگي پيش‌بيني‌شده در لايحه، بازدارنده نيست

اعلام شماره حساب هاي ستاد ديه استان اصفهان

آمارهاي تامل برانگيز

آمار تکان دهنده از کشته هاي حوادث جاده اي در سال جاري

طرح برخورد با موتورسيكلت سواران متخلف در تهران اجرا مي‌شود
 

ميزان جرايم رانندگي پيش‌بيني‌شده در لايحه، بازدارنده نيست
 

محروميت هاي اجتماعي در انتظار رانندگان خلافکار
 

پیشگیری و فرهنگ‏سازی اولویت ستاد دیه
 

گفتگوهاي پيشين

آمارهاي تامل برانگيز

من و تو ذره اي از خورشيد

دستاني نيازمند دستان من و تو

يادداشت هاي پيشين

تاريخ انتشار : ٢٢:٢٢ ٢٢/١٠/١٣٨٨
خبر:
توقيف 16هزار خودروي متخلف در منطقه 12 تهران
رئيس پليس راهور منطقه 12 تهران اعلام كرد: 16هزار و 544 دستگاه خودرو متخلف در اجراي طرح انضباط اجتماعي در منطقه 12 توقيف شده است.
سرهنگ غلامحسن كرمي در گفت‌وگو با  فارس گفت: با اجراي طرح انضباط اجتماعي در منطقه 12، آمار تصادفات به ميزان 14 درصد كاهش يافت.
وي اظهار داشت: منطقه 12 تهران به لحاظ وجود مراكز تجاري، سياسي،‌ اداري و ... يكي از مناطق پرتردد شهر به شمار مي‌رود اجراي طرح انضباط اجتماعي موجب رواني ترافيك در خيابان‌هاي پر تردد اين منطقه شد.
رئيس پليس راهور منطقه 12 تهران اعلام كرد: از ابتداي اجراي طرح تا به حال، مأموران پليس راهنمايي و رانندگي 243 هزار و 948 فقره اعمال قانون انجام داده‌ و رانندگان متخلف را جريمه كرده‌اند.
سرهنگ كرمي افزود: طي اين مدت 18 هزار دستگاه موتورسيكلت متخلف توقيف و به پاركينگ منتقل شده است و در مجموع 2 هزار و 126 جلد گواهينامه رانندگان متخلف پيوست شد.
رئيس پليس راهور منطقه 12 تهران اعلام كرد: همچنين 16 هزار و 544 دستگاه خودرو نيز طي اجراي طرح انضباط اجتماعي توقيف شده است.
وي اظهار داشت: روزانه يك ميليون و 700 هزار سفر در منطقه 12 انجام مي‌شود كه بيش از 400 هزار مورد آن با موتورسيكلت انجام مي‌شود.
سرهنگ كرمي گفت: پليس راهنمايي و رانندگي با هدف كاهش مشكلات و برقراري نظم و انضباط ترافيكي و فراهم ساختن سفري ايمن و آسان براي شهروندان انجام وظيفه مي‌كند، لازم است شهروندان با پليس راهور همكاري و همراهي كنند تا در رسيدن به اهدافمان موفق باشيم.
طرح انضباط اجتماعي از 10 ارديبهشت سال جاري در منطقه 12 آغاز شد.

  نظر شما:
نام:
پست الکترونيک:
وب سايت / وب لاگ
نظر: